Rösta på Rosie!

Rosie kommer från Örebro katthem precis som jag, och är lika vackert svart-vit. Nu tävlar hon i Hemmets Journals Kattsajtens ”Månadens Bild”! Rösta på henne! www.kattsajten.se/Manadskatten/ Rosie är katt nr 3! Om Rosie vinner kattprodukter så vet jag att hon delar med sig till behövande kissar!

rosie1

Här är fler av Jossans underbara kattfoton: www.pixbox.se/alb_show_id941130_page1.html

Lycka till Rosie! TassKram Wikki och Nova

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Rösta på Rosie!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *