Royal StreetCorner Kattungar

blocketlogomini1

Den här sköna annonsen låg på Blocket i förra veckan:

Hasse har gjort det igen: 4 st ungar av rasen Royal streetcorner. Rumsrena, sociala och vana vid småbarn, levereras v 14 vid 12 veckors ålder. Könsbestämning gör köparen ( Det gick ju inte så bra för mig då vi skaffade mamman Hasse!)

Heja Hasse!

Som vanligt garderar sig också Blocket med textraden ”Blocket.se ansvarar inte för den utannonserade varan”….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *