Dags att så kattgräs snart husse?

Vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vill vi, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha mera kattgräs, vi vill ha kattgräs, vi vill ha kattgräs!!!!

shadow1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Dags att så kattgräs snart husse?”

  1. åhå,äntligen har jag hittat tillbaka =) vad kul att du kikade in,yes pasa växer så det knakar!! riktig buskisse…han älskar att ta fart och ge matte en tass örfil på kinden och sedan springa iväg..vet inte riktigt vart han fått det ifrån?? :)))

  2. Jodå, här finns en lat lagårdskatt! Mirran heter hon och är en trefärgad hona, svart, vit och gul. Hon kom hit som vildkatt och det tog många veckor innan jag fick ta i henne men nu, fyra år senare, är hon min bästa kamrat! Hon är en underbar katt som är min bästa jobbarkompis 🙂

    1. JA det är nära till godsakerna! Så vill jag också försöka få det… matte och jag sitter och planerar vårens balkongverksamhet nu!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *