Räddad…

engla

Ur en dåligt ihoptejpad låda slank två förskrämda katter ut hos Emma Green som jobbar för KattKommandoSyd (KKS). En försvann men den andra lyckades Emma fånga direkt. Troligen var det någon som ville lämna sina katter för omplacering men gjorde det på ett dumt och ansvarlöst sätt.

Läs Emmas egen berättelse om kattäventyret på hennes underbara blogg om Ronnebys hittekatter (Finns i min länklista till vänster under ”Viktiga kattsaker”!) – nu finns båda härliga katterna för adoption hos KKS/Emma, Ronneby, Blekinge.

Katten ovan kallas för Engla, och även om den var skygg ute så är den lekfull och busig nu inne. Har du ett hem till Engla eller kompisen Alva?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Räddad…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *