Den fulaste katt du sett?

Jag kan inte annat än tycka lite synd om katten Ugly Bat Boy (eller Uggs som han kallas) som just nu får sina bilder spridda världen över just för att han är så ful!

uglycat

Åttaårige Uggs bor på veterinärmottagningen Exeter Animal Hospital i Stratham. Hans husse Stephen Bassett tycker att han är en skön katt, men speciell. Besökare på mottagningen undrar dock ofta vad i hela friden det är för konstigt djur de ser ligga på en dator (Favoritplatsen)och mysa…

skattjpgb2

Och Uggs skiljer sig sannerligen från mängden. Han är ”skallig” över större delen av kroppen och har stripig lockig päls på bröstet. Nu har Uggs blivit så berömd att han även bjudits in till en tv-show. Men husse är tveksam: ”The ugly train has left the station and it’s gathering steam,” skrattar Bassett. ”Hopefully it will slow down soon.”

En video och även ett bildspel med fler bilder av Uggs hittar du på WBS tv: wbztv.com/watercooler/pets/ugly.cat.scary.2.949524.html

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *