Tävla om Sveriges bästa kattbild med Hemmets Journal!

Här är länk till tävlingen: www.hemmetsjournal.se/Tavlingar-och-korsord/tavlingar/Sveriges-basta-kattbild/V

Tävlingen är endast för ”amatörfotografer” och du får ladda upp hur många bilder som helst. Det måste vara en katt med i bild men i övrigt finns bara en enda begränsing: Inga studiobilder godkänns.

Sista tävlingsdag är 8 april 2009.

Därefter väljer en enväldig jury, vars beslut inte kan överklagas, ut de vinnande bilderna. Juryn består av Hemmets Journals chefredaktör Janne Walles, reportagechef Johan G Rystad och Mikael Israelsson, kundtjänstchef på ExtraFilm.

Bortåt 500 kattbilder är redan inskickade men dina bilder får också plats! Lycka till!!!

akter

Matte, fram med kameran! Nova, kom fram nu, ska jag behöva hämta dig? Nu ska vi posera ännu mer… Nova?!! Kom här, jag ska bara tvätta dina öron lite först!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *