Vi går på promenad tillsammans

Igår gick fick jag och Nova gå ut tillsammans med matte och husse. Självklart hade vi sele på oss, här får vi inte springa runt utan, det säger matte bestämt. För att dokumentera det hela fick husse springa upp och hämta kameran, vilket gjorde att matte fick stå och hålla i två katter, absolut inte det lättaste när vi båda två vill titta på olika saker på samma gång.

_promenad_
_promenad_6
_promenad_1
_promenad_2
_promenad_3
_promenad_5

Det här är inte rätt port, men vi gick in lika fint tillsammans genom vår port. Springa upp för trappan till rätt dörr, det kan vi också – klart att vi vet var vi bor!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Vi går på promenad tillsammans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *