Piercad katt – hur kommer man ens på idén?

52

En kvinna i Pennsylvania annonserade ut ”gothic kittens” på eBay för 400 dollar/styck och räknade ut att hon skulle tjäna stora pengar, men det slutade i rätten med dom för djurplågeri.

gothic1

En av eBay-annonserna beskrev kattungen “Snarly Monster” som “three-month-old, floppy-eared, loveable kitten with a docked tail” och förutom katten ingick då olika piercingsmycken och ett koppel som skulle gå att sätta i piercingen i kattens nacke!

Man ryser!!!!

”When I did it, it wasn’t with any cruel intentions,” försvarade Holly Crawford sig. ”They were definitely loved, well-fed, no fleas, clipped nails, and very happy.” 

kattw1

SPCA räddade tre katter från denna kvinna samt en – också piercad! – hund. Jag skickar henne ett stort KLÖS!

(Eftersom ingen katt av naturen vill ha smycken av det här slaget – oavsett vad matte/husse gillar att spika fast i sina kroppar – är det bara att hoppas att detta inte blir någon modevåg! Det går ju alldeles utmärkt att sätta lite nitar eller blingbling på katternas halsband, selar eller koppel.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *