Nu har Nova flyttat hit på riktigt

_katthemmet_b5

Igår åkte matte och husse iväg till katthemmet och skrev under de sista papperen och betalade för Nova. Hon verkar dock inte märka någon skillnad, men husse är betydligt lugnare. För nu kan ingen ta hans katt ifrån honom, han har papper på att Nova är hans. I ännu högre grad kan tilläggas att husse är Novas favoritmänniska, som hon slingrar sig kring honom…

(Självklart kan katter återtas om de missköts, men det skulle husse och matte aldrig göra mot oss!)

Matte är hemma hos oss idag, hon är ganska trött för vi väckte henne redan kl. 05:30 med vilda lekar. Ungefär så här såg det ut då:

_katthemmet_38
_katthemmet_39
_katthemmet_40

Jag påpekade för matte att bildkvalitén inte är den bästa, men hon svarade att det inte är så lätt att ta kort på katter i full fart. Vänta bara, när jag kommer på hur kameran fungerar så ska hon få se att det visst går att ta kort på katter i full fart!

Tasshälsningar från Wikki och Nova.                           =^.^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nu har Nova flyttat hit på riktigt”

    1. Hi hi nej vi är för racersnabba, vi fastnar knappt på bild alls när vi springer förbi. Men fastnar dessto mer när vi är stilla, då blir det perfekta bilder!
      Jaga Novas svans är superkul!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *