Har du sett Venus lysa?

bymoonlightbydustysdarkryder

Venus går i en bana närmare solen än jorden så här års och lyser så starkt att du ser planeten som en väldigt stark stjärna även i dagsljus. De senaste dagarna kring eftermiddagen har Venus stått ganska nära månen, som synts som en tunn skära.

Vi katter blir inspirerade till Månkonserter så här i Mars…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Har du sett Venus lysa?”

  1. jag tror att jag sett Venus nu under helgen, då jag var mitt ute i igenstans i en mycket liten by och hade det otroligt roligt. Och att bara se en tunn månskära och en stark lysande stjärna/planet var otroligt magiskt, precis som vår vinter fest.

    1. Ja visst var det Venus du såg i tjusig position med månen! De var oerhört nära varandra just i helgen, och syntes toppenbra! Man kan knappt tro att det är ”bara” en planet som lyser så starkt. Visst känns det lite magiskt!
      SpinnSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *