Ännu mer roliga kattpryttlar…

…det finns hur mycket mysiga kattsaker som helst!

skarbrada_gunilla_anwall1

Gunilla Annwalls skärbräda är så fin att man vill hänga upp den på väggen!

I serien finns förkläde, grytlapp, brickor, necessär, tygväska…

Så coola katter!

vibrerande_snigel

En vibrerande plyschsnigel???

Nja, jag vet inte – men för vissa lekglada missar kanske den är en hit?

magneter

Söta kylskåpsmagneter kan man aldrig få för många utav!

Tar utrymmet på kylskåpet slut så kan man sätta dem på frysen, tvättmaskinen, badrumsskåpet (om man har ett sånt i plåt). Den riktigt samlarbitne sätter upp ett whiteboard (i metall) på väggen och fyller med kattmagneter!

Fyndplats: www.kattkammaren.se/ och www.kattprylar.se/.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *