Min älskade husse

…jo då han är ju Novas/Matrix husse också. VÅR älskade husse:

 • är en alldeles perfekt sängvärmare. För katter alltså…

 • städar kattlådan med bravur – och spett. En del av oss gräver djupt!

  _420
 • serverar mat och godsaker mitt i natten ibland

 • tar på sig sin magiska tröja och hittar nya jobb hela tiden

 • följer med matte till katthemmet och hjälper till

 • är inte heller blyg för att släpa hem påsar med kattsand från affären

 • leker jättekul med ”röda pricken” så länge det finns batterier i den

 • har strumpor som doftar jättegott – tycker vi, men inte matte

 • vet precis var en liten katt vill bli kliad för att må som allra bäst

 • är Världen Bästa Husse!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *