Äntligen lugn och ro…

Först hade vi en jobbig dag för stora matte var här och var ”städtant” så att matte skulle få lite extra fint på sin födelsedag. Matte hon jobbade ju sista dagen på sin älskade praktik på Pressbyrån på själva födelsedagen, och husse var på sitt jobb – så jag och Nova kunde ju inte städa själva precis.

__large260

Och det var så kul när stora matte städade, vi hittade en hel korg med bortsprungna kattleksaker och Nova hade fullt jobb med att springa och gömma dem på nytt! Men sedan när dammsugaren kom fram, då försvann Nova också….

Ja sedan blev det kalas och kom en massa människor och jag blev väldigt mycket klappad. (Nova var blyg och syntes inte så mycket) Man ska ju visa sig från sin bästa sida och det gjorde jag – alla var nedpälsade sedan av fin svart långpäls som jag fäller för fullt!

_421

Stora husse kom med en härligt katt-tuggvänlig blomma… mums!

_422

…och visst, matte fick ett jättehäftigt kamerastativ som hon är fullständigt salig över – men jag fick massor av härliga prassliga papper,  nya kartonger och roliga snören! (Jo då några ska Nova få leka med också, självklart!)

Jag blev så trött…

_423

Skönt idag när det är som vanligt, bara Nova, jag och matte och husse. Puh.

Kan vi gå ut och ta en promenad i vårsolen nu?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *