Jag känner mig som en stjärna!

…för jag har fått ett fans! Vad synd att jag inte visste att Angel var på besök, så kunde jag åtminstone ha tassat till köksfönstret och tittat ut efter henne? Vinkat lite med tassen?! Som en kunglighet!

wik_o

Kära DrakÄngel, kom tillbaka i vårkanten när det börjar bli skönt att vara ute, så får du hänga med på en promenad!

TassKram & NosPuss Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag känner mig som en stjärna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *