Bara för att bilden är så vacker…

Nu får det räcka ett tag med sorgliga hemska bilder. Jag måste balansera allt sorgligt och eländigt med något fint! Håll till godo:

lastkissbyhoschie

Det här kanske inte är en superperfekt bild av superperfekta modeller. Men titta noga och länge på den… tänk en stund till. Vad ser du? Du ser en katt och en flicka fångade i en sekund när bara dom finns, i en ömsint kärleksfull kyss. Håret behöver inte vara perfekt stylat. Katten behöver inte vara en uppfluffad champion. Bakgrunden behöver inte vara LasVegas. Det räcker med en grå liten katt och en osminkad matte. Omgivna av en magisk aura av kärlek. Det är det finaste man kan fånga i bild…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Bara för att bilden är så vacker…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *