Hela familjen hemma…

Idag har vi pysslat om sjuk husse, som varit hemma. Matte kom just hem från arbetspraktiken, hon hade med sig en ny mobilladdare åt husse och en kaka som han fick mumsa på. Men ännu har hon inte tagit fram något som vi får mumsa på. Är det verkligen så det ska gå till? (Och den nya mobilladdaren får jag ju inte gnaga på…)

Fast hon har ju faktiskt öppnat balkongdörren och lämnat den på glänt, trots att det är ganska kallt ute. Matrix sitter på balkongbordet och spanar ut, medan jag springer litet fram och tillbaka. Det är viktigt att ha koll på allt, från husse i badet till vad matte skriver på datorn. Det ska ju bli rätt.

– Nej, nu ska vi gå och undersöka vad det vankas till kvällsmat.

                                                                                 milk

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *