Förlåt, jag gnagde av sladden…

Förlåt, husse, men den var så skön att knapra på, kabeln till din mobilladdare. Jag har ju inte knaprat någon datorkabel eller elsladd på jättelänge. Alltså, å andra sidan så har du och matte inte sått något kattgräs åt mig heller på JÄTTE-länge!???

_414

En kisse i sin bästa päls behöver nåt att tugga på!!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *