Blinda katten Danne fick ett nytt hem!

Katthemmet i Fisksätra anser att alla katter ska ha en chans. Efter en artikel i Metro i förra veckan har situationen lättat betydligt, ett tjugotal katter är tingade av de cirka 50 som finns där. fiskstra

”Många tycker att vi ska avliva katterna men det här är katternas hem och här ska de få vara tills de får nya. Ingen katt i det här hemmet ska avlivas, jag är tjurskallig!” säger föreståndaren Hans Malmgren.

danne

Den blinda katten Danne har bott på Fisksätra i ett år. En glad och social katt som ny lyckats få ett eget hem tack vare personer som sett tidningsartikeln. På bilden är han på plats i sitt nya hem och ser riktigt belåten ut. Grattis Danne! (ww.metro.se/se/article/2009/02/16/07/1438-65/index.xml)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *