Audition till Cats på Cirkus!

Dörrarna öppnas kl. 9.30 och audition börjar kl 10.00 på måndag 23e februari! Det finns fem vakanta roller som skall besättas till ny uppsättning av Cats som har premiär i september!

A4POSTERno1.eps

Den välkända berättelsen ”Cats”, baserad på ”Old Possums Book of Practical Cats”, nobelpristagaren T S Eliots berömda diktsamling från 1939, blev en jättesuccé med Andrew Lloyd Webbers fantastiska musik. Cats urpremiär var 11 maj 1981 på New London Theatre i West End och ingen hade då kunnat ana med att musicalen skulle spelas 21 år i sträck och ofattbara 8 950 gånger i London! Cats har översatts till tio olika språk och spelats i 300 städer i 26 länder!! Snacka om att det finns kattkraft!

Så nu söker arrangören:

  • Dansare/sångare till rollerna Mungojerrie och Rumpleteazer: ”Du måste vara en mycket stark dansare med färdighet i akrobatik.”

  • Rörliga skådespelare/sångare till rollerna Etcetera, Moses och Savannah: ”En manlig tenor med stark belting och falsett, Kvinnor, en mezzosopran med stark belting och en lyrisk sopran. Ett antal understudyroller tillkommer.”

Det är så klart dansprov/rörelseprov och sångprov, man ska ta med och framföra en ballad och en upptemposång.

catsphotoforweb

Visst skulle det vara häftigt att vara en av dem i Cats!!??

– – – Själv är jag ju redan Katt till 100% men för er människor menar jag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *