Jag är med på bild,

alltså existerar jag!

_del1

En mängd bloggar är uppbyggda av anonyma författare med helt dolda identiteter. Andra av exhibitionistiska människor helt utan hämningar och med mer eller mindre öppet angivna namn och adresser. Somliga visar sig på bild, andra visar bilder som de påstår föreställer dem själva. Några syns inte alls men finns ändå.

Anonymiteten över nätet är på både gott och ont. Somliga vågar i skydd av dem höja en röst som annars inte skulle höras. Andra, i skydd av den, gör eller låtsas göra saker som de inte skulle drömma om att genomföra i ”verkliga livet”. En tredje kategori är helt och hållet fejk och lögn, men har läsare likafullt.

Själv är jag någonstans mittemellan; jag skriver, jag finns och jag syns. Och ibland gör jag så konstiga saker att det bara inte kan vara sant!

TassKram Wikki, Din katt på Nätet

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *