Sidvisningsmagin – igen…

sidvis

Tack snälla alla ni läsare som tittat och tittar in på min lilla katt-blogg! Jag är bara en liten svartvit päls bland många andra tassbloggar, och jag är väl ganska ensidig i mitt kattiska rapporterande från min utsiktspunkt i mitt torn.  Men jag är så glad att ni står ut med mig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Sidvisningsmagin – igen…”

    1. Vilken superdupersnäll person du är, vännen! Jag blir alldeles varm i katthjärtat! Tack så jättemycket för en underbar kommentar!
      Stora NosPussen!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *