Mina människor mår inte bra idag….

redtreeotter

…och säger att de är hängiga?

H ä n g i g a ?

Jag fattar inte riktigt vad dom menar… de ligger ju kvar i sängen?Men de är lite för varma om nosarna, så det kan jag ju begripa.

Klart att jag och Matrix tar hand om dem på bästa sätt.

Få se nu, var kan man hitta telefonnumret till veterinären? Jo här är det: Djurens sjukvårdsupplysning telefon: 0900-100 51 61…. det är väl dit jag får ringa??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mina människor mår inte bra idag….”

  1. Hoppas husse och matte blir friska snart så dom orkar leka med dig lite. Jag är också sjuk, men jag tycker att det är alldeles för tråkigt att bara ligga ner. 🙂
    Kram

    1. Men man kan sitta i en skön soffa med en liten katt i knäet och dricka honungs-thé och se på en reprisfilm för 30e gången och låtta kisse spinna sig friskare? Hoppas du snart mår bättre!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *