Matrix ska tvättas!

Jag tar tag med tassarna och håller fast henne… och sedan kommer min skära tunga! Mamma Katt som fostrar och håller ordning på sin nya unge, det är vår nya rollbeskrivning.

_411

Okej det hade ju kanske varit bättre om jag fått ha en tass på den unga damen lite tidigare, för hon har en del kvar att lära sig i kattskolan, men samtidigt tycker jag hon har en fin personlighet och är en ömsint och kelig liten raring, så ja – vi är familj nu!

Matte lovar att posta lite nya foton på oss senare!

MorgonSpinn Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Matrix ska tvättas!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *