Morrhår – på människor del 2

akiya_henry_as_varjak_in_opera3

En av mina favoritkompisar, milkywayhej, nappade på idén om morrhår på människor och föreslår:

Ja, det skulle vara jättemysigt! vissa skulle födas med spikraka morrhår, svarta kanske röda. andra skulle födas med krulliga morrhår,bruna kanske vita. det skulle även finnas särskilda mojänger till att forma morrhåren med. morrhårstänger och sånt. ja! och varför även inte små morrhårsberlocker som man fäster på och som dinglar där så fint!…

Och jag håller med, vilken toppenidé – och mycket snyggare än skägg och mustascher?!! (I vissa fall…)

_409

Kunde inte människor ha snygga svansar också? Och lite pälsmönster?

Fast husse glömde morrhåren den där gången han var mattes katt… men medge att han var riktigt snygg som kisse??!

Undrar vilka färger och mönster mina människor skulle ha i så fall… Husse skulle nog vara lite så där bengalmönstrad ”spotted” och matte skulle nog vara sköldpaddsfärgad i någon modell….

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *