Morrhår – det skulle ni människor också ha!

kitty_calypso_ash

De killar så mysigt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Morrhår – det skulle ni människor också ha!”

  1. ja! det skulle vara jättemysigt! vissa skulle födas med spikraka morrhår, svarta kanske röda. andra skulle födas med krulliga morrhår,bruna kanske vita. det skulle även finnas särskilda mojänger till att forma morrhåren med. morrhårstänger och sånt. ja! och varför även inte små morrhårsberlocker som man fäster på och som dinglar där så fint.

    1. Ja, vilken toppenidé – och mycket snyggare än skägg och mustascher!
      Kunde inte människor ha snygga svansar också?
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *