Mera Morrhår – del 3

rippe_har_snygga_morrissar

Snygga Rippe har så sensuella morrhår… de gnistrar som julgransglitter och är ytterst eleganta. Varenda människa med skäggstubb måste ju avundas dessa mångfalt vackrare morrhår!

sleepykittybyspookycasper2

Fast blå stubb uppe på huvudet… nja det kanske är lite för modernt för mig?

Lyckligtvis ingen äkta kisse, om det kan lugna. Annars verkar ju genetiskt designade modellkatter vara sådant som dyker upp här och där i världen, så man ska inte bli förvånad!

tiffybyhoschie

Tiffy får ju liksom lite mer tryck i sitt fräs med hjälp av MORRhåren!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mera Morrhår – del 3”

    1. Ja du det är så olika vad en allergiker reagerar på. Dock lär det vara så att sibirisk katt är en av de ”pälsade” katter som inte ger lika mycket allergi. Annars får man väl kolla på cornish rex och devon rex, som många tål. Men inte alla, man får prova. Sphynx nakenkatt kan faktskt bli ytterligare ett alternativ, men för en riktigt känslig person går inte det heller. Man måste prova helt enkelt. Låna hem katt och kolla.
      Svarar lite mer utförligt på din blogg!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *