Orientalen Jesse James

Han var med på en minibild i KatrineholmsKuriren, ooch jag blev lite nyfiken och letade på nätet:

jesse1

Longitude’s Jesse James! Woooo så snygg! Svart-vita katter är bara bäst, eller? Han är söt som socker!

longitudes_jesse_james

*suckar*

Här finns fler bilder på Jesse och hans vänner: http://www.cerwin-vegas.se/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Orientalen Jesse James”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *