Det var inte Ville som kom…

…tassande när stora matte var ute på eftermiddagen idag och såg nåt rött långt ute på åkern:

_b55

En stor fin rödräv i bästa vinterpälsen sprang förbi!

Ute på landet är det så att räven och katterna låter varandra vara i fred. Gammelkattan Semlan har klått upp mer än en generation ungrävar (Fastän hon är hälften deras storlek!) med sina vassa tassar…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *