Jag har pussat min nya vän…

flesh_cat_heart  white_cat_heart  ockra_cat_yarnorange_cat_heart  ockra_cat_heart yellow_cat_heartockra_cat_heart1

…matte och husse bara gapade när jag lade tassen på lilla Matrix huvud och började slicka henne mjukt och fint. Jag kan faktiskt det där!

orange_cat_heart1 TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag har pussat min nya vän…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *