Manxkattens hemsida

kuku_manx

Det här är den vackra manxkatten Kuku från Danmark. En kisse som själv snickrar på sin hemsida:

It looks like my paw
It looks like my paw

Jupp, den här layouten och designen blir bra…. Send!

I know her in the monitor
I know her in the monitor

En bekant nos i rutan också…

Katter utan svans kan, de också!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *