Fredag den 13e

…betyder otur? Hemska saker på B?

inte_borsta

Visst är det konstigt att många otäcka saker börjar på B…: Badas, Borstas, Bråka, Bitas, Besvärligheter, Bokföring, Belastning, Bråck, Bomber, Bilkrasch, Bankrån, Banta…

Jag har Bestämt mig för att inte tro på fredagen den 13e. Jag tror på varje Dag, att den blir vad man gör den till! Nu ska jag ge Matrix en slick på örat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *