Husse med migrän idag

…men vi ska ta hand om dig, husse, spinna och tassa mjukt och försiktigt så att du blir bra! Vi ska bli dina små pälsiga migränpiller!

NaproxKatt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Husse med migrän idag”

  1. Vad du är söt Wikki, du har så fantastiskt klok blogg!!

    Linnsen och Frank fick igår en ny klöspelar-hylla-grej som gammelhusse gjort och den är så sköööön att klösa på tycker Linnsen!

    Nospuss
    Karin på Kh

    1. Oh, *rodnar om nosen* av berömmet! Tack så väldigt väldigt mycket! Blir rörd och glad av alla som tycker att min blogg går att läsa, och är bara en liten katt men försöker dra mitt lilla pälsstrå till stacken för att hjälpa mina medkatter, precis som alla ni på KH. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *