Tävla om en kattsäng!

På mina kära vänners blogg för Katthemmet Kompis finns den här roliga tävlingen t o m 27/2:

vinnenkattbdd

Logga in på tävlingen på: katthemmetkompis.blogg.se/2009/february/vinn-en-kattbadd.html

Lycka till! (Så klart jag är med och tävlar! Men du har också en chans!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tävla om en kattsäng!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *