Ibland får jag beröm

och då rodnar jag om nosen av glädje… När någon tycker om min blogg så pirrar det ända ut i svansen av lycka!

Jag är ju bara en liten katt. Jag skriver om det som brinner i mitt hjärta. Om kärlek, om matte och husse, om Matrix, om katthemmet, om hemlösa katter, om allt kattigt som jag hittar – och det finns massor!

kls_kattvder

När världen är som den är, kanske en spinnande liten kattblogg kan värma någon?

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Ibland får jag beröm”

  1. Nog värmer den allt! 🙂
    Sitter här i Hällefors hos min syster o längtar hem till Madame . . . Då är det mkt trevligt få läsa om katter. 🙂
    *purr purr*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *