Vet du vad ett ex libris är?

Här finns ex libris med katt-tema! Ett ex libris är ett ”bokägarmärke”, oftast en konstnärligt utformad tryckt, inte så stor, etikett klistrad på insidan av pärmen i en bok. De här gillar jag:

nicolabayley
ruthbrown
danmorelle
susiehodge

Ännu fler exlibris, med och utan katter, finns på www.myhomelibrary.org/bookplates.html!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *