Kattkyssar

– vet du hur kattkyssar känns? De är små och trekantiga som en nos och består av en buff! Många tror att vi katter stångas när vi kommer och kör hela ansiktet i hakan på vår människa. Men det är en kattkyss!

…och i morse fick Matrix en varsam buff! Av mig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kattkyssar”

  1. Jag tycker katt-pussar är mysiga, men inte när Bagheera(Whiskas syster som vi hade förut) gjorde det för det var som ett knytnävslag och det knakade ofta till i näsan. När hon gjorde det på andra katter blev dom jätterädda och förstod inte varför hon var ”elak” 😛
    Hon kanske inte var efterbliven, men hon var ingen riktig katt heller utan levde efter sina egna påhittade regler, brydde sig inte om rangordning eller revir och hon visste inte hur hon skulle bära sina kattungar så vi fick bära dom åt henne. Hon kunde inte heller jama. Men hon blev ju speciell just för alla dom här sakerna. 🙂
    Kram!

    1. Stora mattes MewTwo var också en sådan där hårdpussare – 7½ kilo katt i ett enda kärleksfullt bombnedslag, man undrade ibland om taket ramlade ned…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *