Stina är en rekordGAMMAL katt

Tänk dig, en katt som är 30 år!??? Ja i Eskilstuna finns hon, sköldpaddsfärgade Stina:

stina

(Foto: Anders Forsgren, Eskilstuna-Kuriren) Världens äldsta katt lär ska ha blivit 38 år… Mer om Stina finns att läsa här: www.ekuriren.se/link.php. Bugar vördsamt för Stina!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Stina är en rekordGAMMAL katt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *