Rapport från Parvel….

Det här är alldeles förskräckligt så det kan gå… Ja – alldeles förskräckligt underbart roligt lysande! För alla er som precis som jag följt Parvel&Jonathan-bloggen om den rädda lilla skyggiskatten Parvel som kommer til sitt nya hem, så här ser det ut idag:

parvel

Trygga ”storebror” Jonathan håller varsamt om ”lillebror” Parvel, ömsom brottas varsamt, ömsom tvättar och slickar. Framsteg!

Vill du ha råd om hur man jobbar med en skygg katt, så kan du läsa denna info på Örebro Katthems hemsida: www.orebrokatthem.com/html/skygga.html

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Rapport från Parvel….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *