Råttorna som älskar sin katt

 

catrat1

 

Katten Ranj förföljs mer eller mindre av kelsjuka råttan Peanut, som beter sig som Ranj är hos mamma Råtta och letar efter mat. Ett sällsynt exempel på mycket väluppfostrad katt som lärt sig att just dessa råttor är INTE kattmat! Se samspelet på den här söta videon:  http://video.yahoo.com/watch/4231246/11367380  Mest ser det ut som att Ranj tittar på sin människa och säger ”Kan jag inte få slippa den här inställsamma råttan snart? Jag vet ju att jag inte får bita den för hårt… men måste den få klättra ända upp i nosen på mej?!”

Ledsen men JAG skulle ha gjort lunch respektive middag av de där råttorna snabbt som blixten. De ser delikata ut!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *