Gäster kommer i morgon!

Stora matte kommer. Då brukar det vankas överraskningar! Undrar vad hon hittat på den här gången?

En bra sak: Jag brukar få massor av promenader när stora matte är här. Hon envisas med att katter behöver komma ut och nosa väldigt mycket!

svansvift2 På med selen och kopplet, så tar vi en tur!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Gäster kommer i morgon!”

  1. jag måste oxå bli bättre på att ta ut mitt lilla Spöke..mennu är de så kallt o blötute så jag inbillar mej de är bättre och vänta lite..iaf tills de är plus ute..jätte mycket fina bilder här! mvh Lenita

    1. Jag ska ut och springa i morgon – stora matte har lovat mig ute-tur. Om det inte ösregnar eller är full snöstorm vill säga!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *