Mina flyttande matskålar efterlyses!

guldfisk1

Alltså, kan man inte få ha saker där de ska vara? Där man är van att de SKA vara? Nymodigheter – det är inte alltid något en katt uppskattar!

JAG HITTAR INTE MIN MATSKÅL! Härmed efterlyses en rund skål vit fylld med torrfoder av märket Royal Canin Indoor Longhair, var vid försvinnandet halvfull och i behov av diskning men ändå acceptabelt aptitlig. Vidare efterlyses en mindre skål med lite rester av Whiskas mjukmat med kycklingsmak. De färdas förmodligen i sällskap med ett kattmönstrat skålunderlägg. Hittelön i form av en NosPuss utlovas!

Min kära matte har nämligen upptäckt att det är dammigt på golvet under arbetsbänken i köket där skålarna brukade stå. Och med erfarenhet från katthemmet, där alla kattmatskålar står på upphöjd plats av någon form, just för att golvdamm och pälstussar INTE ska hamna i mat och vatten, så tycker hon att mina matskålar ska upp på lite högre nivå också. (Det har nåt att göra med att hon tycker jag behöver röra på mej och klättra lite mer också?!) Så nu har jag förordnats (Utan att jag fick chans att yttra mig om det) matplats UPPE på arbetsbänken i köket.

Jag ”glömmer bort det” hela tiden och står på den gamla platsen nedanför och skriker ”Var är min mat? Jag är huuuuungrig! Jaaaauuuumm!” tills husse eller matte kommer och lyfter upp mig på bänken till matskålarna. Sedan är det bara att äta. Ska se hur länge jag kan lura dem att förse mig med hiss-servicen…._354

Man kanske skulle beställa att få maten här uppe?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mina flyttande matskålar efterlyses!”

  1. Whiskey mår bra hemma hos mamma, men hon har letat efter mig efter jag åkte ner igen :/
    Whiskas har jag inte träffat sen ett tag innan jul, men jag tror att hon har det bra. Ska kontakta hennes nya matte snart och se om jag får hälsa på. Saknar ju min lilla bäbis!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *