Har du sett en katt med hicka?

Tyck synd om den i så fall! Skratta VÄLDIGT försynt!

Tanja Klotbältan fick jätte-hicka i morse, för hon var så glupsk på nyupphällt torrfoder. Hon såg ut som en överförfriskad studsboll i päls.

Apropå studs – här ska ni få se på studsa:https://youtu.be/KFt5Zz5Mwlo

…och i eftermiddag ska stora matte hämta sitt klösträd (som hon vann från SweCat) på paketutlämningen i Eskilstuna… Ville har lovat att provklösa det lite!!!

Ha en bra dag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *