Katt i vädret – YouTubes bästa just nu?

Jag tror att just nu är den här väderkatten en av de mest populära i världen:https://youtu.be/zP4zaMvV__4

…tänk om svensk TV kunde ha en studiokatt också, hur mysigt skulle inte det vara? Här är det katten Lupin och meteorologen Jörg Kachelmann som har tillfälle att kela i sändning. Det ser helt underbart ut när en kattsvans plötsligt kikar fram vid hans ben, och sedan ser man en högst belåten katt sitta i hans famn och kloa förtjust, medans väderraporten fortsätter!

vderkatt1

Jag skulle gilla att vara tv-katt!

Jo minsann, fram för fler yrkeskatter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Katt i vädret – YouTubes bästa just nu?”

    1. Han är så cool, den där vädermannen, missar inte ett ord, utan bara jobbar på… lika häftig som min husse!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *