Helgen på Katthemmet

Bara för att jag har det så bra, med en egen matte och en egen husse, men vet hur det är att vara katthemskatt – så lånar jag ut matte väldigt mycket till de katter som finns på katthemmet! Hon gör ett bra jobb där och de behöver henne verkligen – katterna!

_342

LordLane får en ny filt inbäddad hos sig. Matte knyter fast fransarna vid rören så han inte ska peta ned den…

_343

Ducati har lite egna idéer om vart hon ska… eller INTE ska…

_344

Sudden vill ha många klappar… Hans kraftiga svans blir en hel skidbacke…

_348 Den är väldigt snygg med vit tipp!
_346

Smusan kräver lite extra kel. Hon blir alldeles vindögd av lycka!

_347

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *