En tiger på husses rygg

Husse hade så ont i ryggen efter att både matte och stora matte släpat iväg honom och storhandlat. Visst han var jätteglad att ha fått nya svarta skor och de hade köpt julskinka (som jag fått provsmaka – mums, klart godkänt!) men förkylningen har gjort husse matt och trött.

balsamvit

Då sa matte att hon skulle sätta en tiger på hans rygg. Jag sprang dit och tittade förskräckt…. Skulle minsann inte få vara några andra kattdjur och peta på MIN husse!

Ja det luktade väldigt starkt om husses rygg där han låg på sängen, men han och log och sa att det kändes jätteskönt, men inte såg jag någon tiger? Som sagt, jag begriper mig inte på mina människor ibland!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “En tiger på husses rygg”

  1. ja vadå komma tigrar här o tro att dom kan ta över.. hahaha nä bäst o visa vem som regerar – DU!
    Klart jag lägger till dig i mina favvisar.. du hamnar på bloggkollen direkt..
    Bara på lite avstånd får du vara då jag e allergisk! *attjjjjo*
    *kliar kissen bakom örat i trots*
    tjing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *