Sju saker om Wikki Mästerkatten

Jag har blivit utmanad av katthemmetkompis.blogg.se/ och av www.metrobloggen.se/virrmaja !

Så här fungerar utmaningen:

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 5-7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

7 saker om Wikipedia aka Wikki:

 1. Det finns en extraprocessor i min hjärna. Det gör att jag räknar ut en hel del saker, som kanske är rätt avancerade för att vara katt. Som t ex varifrån röda pricken i laserpekaren kommer. Alltså pekar jag på hyllan där laserpekaren ligger åt husse när jag vill leka med och jaga röda pricken (Nä det är en ofarlig röd prick! Riktiga laserpekare ska man inte leka med, det kan skada ögonen.). Jag räknade ut att bakom varje dörr finns något att upptäcka, så jag öppnar det mesta i dörrväg. Jag räknar ut var i ett hus det finns rum jag inte varit i. Jag har visat husse och matte att jag räknat ut vilken balkong som är vår, sett från husets utsida.
 2. Katthemmet i Örebro får jag numera uppleva via mattes foton och berättelser. Det räcker med att ha varit jourhemskatt och få flytta omkring ganska många gånger under mitt korta liv. Jag ska aldrig mer byta människor.
 3. Däremot byter jag lugnt plats och flyttar med matte och husse till mattes föräldrar på landet ofta. Det är något alldeles speciellt med att få gå alldeles lös i naturen och klättra i träd och smyga på fåglar, som en utekatt. Men jag blir väldigt väldigt glad när jag kommer hem till mig igen sedan. Hemma är bäst.
 4. Jag kan prata hundspråk, eftersom jag vuxit upp med hundar. Så när jag kopplat mina människor och går på promenad med dem, byter jag kroppspråk när jag möter hundar – sträcker upp nacken och svansen och viftar rejält hundglatt ”Tjena jycken!” på klockren hundiska! 
 5. Jag har eget visitkort med min bild och bloggadress!
 6. Sex…. har jag haft. Jag har faktiskt fött en kull ungar. Men nu är det rätt lugnt att vara fixad nu så det inte blir fler ungar. Jag sköter om mina människor istället. Det behöver de!
 7. Jag apporterar saker. Men framför allt, nattetid stjäl jag ofta mattes BH. Det är en jätterolig sport. Jag lirkar loss BH:n ur mattes klädhög, hugger tag i lämplig del och bär iväg den till någon bra plats, ofta hallmattan vid ytterdörren (I början fick husse en hel del skäll för vad kattsingen han hade för sig med mattes BH och han förstod ingenting…).

Och så ska jag utmana:

www.metrobloggen.se/neko – Neko vännen!

www.metrobloggen.se/eyescreamtattoo – Stina!

www.metrobloggen.se/mittandraliv – Jonas!

www.metrobloggen.se/5221lovlie – MissLovlie!

metrobloggen.se/maskinjunior – Junior!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Sju saker om Wikki Mästerkatten”

  1. Jag har snart gnagt ned alla klorna. Vi katter kan ju inte bita på naglarna, det får bli klorna istället…
   TassKram Wikki

  1. Å vad spännande. Ja bloggen har lite ”hicka” ibland när länkande och annat inte vill samarbeta… Lycka till!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *