I morgon är sista röstningsdag för Lussekatten!

Jag är så nervös, jag har gått omkring och pipit och ylat halva kvällen. I morgon är sista dagen man har chans att rösta på mig i Lussekatt-tävlingen. (www.ekuriren.se/ekuriren/lussekatten_detail.php). Hoppas att du hunnit lägga din röst?

På onsdag vet vi kanske mer!!! Pirrigt!

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “I morgon är sista röstningsdag för Lussekatten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *