Röstning pågår fram till kl 24.00

…och vem vet när man får veta hur det hela slutat? Om jag blivit Lussekatt? För om jag blir det så kanske jag inte får tala om det förrän på lördag när det är Lucia ju? Oj oj oj vad pirrigt det är!

doris_emmelie_slin

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Röstning pågår fram till kl 24.00”

  1. Smilla vill inte bli lussekatt. Hon vet hur det går för dem, de bli uppätna. Hon vill äta själv, och då ska det vara Mjau, eller lussemus möjligen. Husse har ätt en stol i sadelgjord, jättefin, nu vill han inte att jag ska vässa klorna där. Dumhusse. Inte heller vil han ha mig på boret. Idiothusse. Ej heller på köksbänken som är så intressant. Skithusse. jag får bara ligga i hans kna, hur kul är det när han bläddrar bok framför mig hela tiden. Irriterande prassligt faktiskt. Nå, nu ska sluta, det finna att göra, mörkret har fallit och det är kattens tid. Mjau och tass

    1. ”Mörkret har fallit och det är kattens tid” hm det låter som något jag kan skriva ett blogginlägg om.
      Men det är ju bara så att ju mer förbjudet något är, dess mer är det där en katt är, eller hur?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *