Hurra jag har fått SEX!

fotostationflock1

— Hoppsan!

…hela SEX röster i Katthemmet Kompis kattbloggtävling! Nu ligger jag på hedrande tredjeplats! Tack snälla!

Men det går fortfarande att rösta! Fast för äkta tävling så hoppas jag ju att alla som röstar kikar igenom ALLA tävlandes bloggar och verkligen bedömer vilken som är en BRA och representativ kattblogg. Inte bara tittar på en enda… Alla katter ska ha lika chans, eller hur juryn?

Här är tävlingen: katthemmetkompis.blogg.se/2008/december/rosta-fram-arets-kattblogg-2008.html

Lägg din röst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *