De bulliga keramik-katternas mamma

Har du sett en Lisa Larson-katt? Om du äger en, är du lycklig! Och kanske rik? De här två katterna tillsammans såldes för 1700 kr på en antikbutik:

tv_katter_

Så här många olika härliga Lisa Larson-katter finns det – ja ännu fler:

svart_katt  randig_katt

stor_katt

Alla är de bulliga runda och roliga!

mrkbl_fram  mrkbl_bak

…och med en uppsyn som gör att man måste le! Kort sagt: Precis som katter brukar!

liggrandig

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “De bulliga keramik-katternas mamma”

    1. Ja det är något visst med Lisa Larsons tidlösa egensinniga katter! Jag måste kika in på vilken av dem det är som Måne har!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *